Здравейте, приятели! И аз като всеки млад човек живеещ в България търся всякакви начини да си докарам допълнителни доходи. Така преди месец и половина попаднах на дропшипинга. Разучих за какво става въпрос и смея да твърдя, че вече съм доста напред с материала. За тези 45 дни , в които се занимавам имам 62 продажби и средно по около 10-15$ на ден печалба. В началото разбира се не беше така. Тогава я имам 1-2 продажби на 2-3 дни, я нямам. Но след като увеличих асортимента от продукти, които продавам нещата започнаха да сеслучват по-бързо. Идеята, че първо продаваш, а после купуваш ми допадна доста, защото не те задължава да имаш складова база а това от своя страна ти дава възможност да продаваш абсолютно всичко.
Позачетох се в постовете на колегите отгоре и това, която обясняват ми се видя доста сложно. Аз не съм се свързвал с никакви доставчици и почти не комуникирам с клиентите освен, ако те изрично нямат въпрос към мен. Нямам недоволни клиенти. Ако случайно доставчика ми е свършил наличността просто връщам парите на клиента. Друго, което искам да добавя е ,че развивам дропшип само в USA. Там пазара е огромен, а и не ми се налага да си търся трафик. Смятам, че дропшипа в Бг е много труден по-простата причина, че българина с неговия манталитет да обърне пазара за 2 стотинки по-евтино убива всякаква възможност за развитие. На американския пазар не е така. Те са консуматорска нация - каквото си харесат - купуват го на момента.
Готов съм да помогна на всеки, който се интересува за да му разкажа как точно се справям и напредвам. Пишете ми в скайпа - ch_jump3r. Всяка вечер от 20:30 има презентации в скайпа и всеки може да научи повече.
Успех на всички колеги в начинанията, с които са се захванали!