А какъв начален капитал се изисква?
Според мен няма хляб в това. В DS Domination има нива и всеки с по - голямо може да те измести.
Стига си се излагал, пишеш на цигански а обиждаш на Манго?! Започнах с този сайт и го разработваме с приятели вече няколко месеца, ако може уважавай труда на хоратаМанго, това че се представяш за новак не може да ни заблуди, че ти се собственика на тая помия и абе кво ти се обяснявам. Ай сиктир
boksaа, къде видя афилиейт линк?
350 човека в България се занимават в това.Има затворена facebook група, за тези които си плащат.
Мали тия са на бахти скапаните наркотици заклевам се...... като няма да пишат нищо интересно ще им държите тъпите мнения. Ъпхиро правилно си каза всеки пост все едно от някоя секта е изваден и тъпата им група и отворената и тази дето си плаща е пълна само с такива простотии. И на това вашето му се вика чиста пирамида, тоест ташак, тоест може да си прочете всеки в интернет кой печели от тия неща. Докато има балъци ще има и тарикати, но това което си купувате за 20-50-100 $ от някой който 2 часа ви обяснява, че се става богат смятайте..... Обяснява ми че преди два месеца не можел дори да си купува неща от ebay, а сега дори и продава..... Евалаааа Джони намери топлата водица, а ние тук от кога се къпем без бързовар си нямаш на идея
Не ме разбирайте погрешно помогнал съм на доста хора тръгнали от птц сайтове (както и аз), но тия доминатори ми бъркат в здравето си и други подобни пирамидални величия
Нормално да ти бъркат в здравето, защото са успешни се пак знаеш какво има и в двете групи, значи си не си успял и това може би те гложди.
Да обученията са създадени за хора, които не са работили до сега с платформата на eBay. За 10 месеца едно момче от групата, което никога не се е занимавало с е-търговия е постигнало резултат от $100 000 оборот.Както казах малко по - нагоре, ТОВА НЕ Е ЗА ВСЕКИ.
Не всички хора са като теб и има времето да седят пред компютъра и да четат и да се ровят, на някой им по удобно да си платят и някой да им го преразкаже, но не мисля, че има смисъл да ти обяснявам умственият ти капацитет няма да побере.дайте 20лв и елата да ме слушате как ви приказвам тъпотии прочетени от нета смешници