Easyads пропаднаха вече за банерите имам случаи по 4,5 стотинки на клик. От 15 декември насам пуснаха някакъв нов механизъм и драстично паднаха цените за кликове на банер рекламите.
Като гледам, май Adcash е по-добре и от двете.
За двата вида са добре, но ако имаш трафик от Франция, Германия и Испания още по-добре.AdCash са подобри за БГ или за ЕН сайтове, или и за двата вида?
Празници :lol:Ех тия easyads са майстори в прикриването на кликовете. Как стават тия номера аджеба като средното ecpm ми е 0,09% и изведнъж да падне на 0,04%
Ех тия easyads са майстори в прикриването на кликовете. Как стават тия номера аджеба като средното ecpm ми е 0,09% и изведнъж да падне на 0,04%
Не e там проблема днеска се дигна пак нагоре, както си беше преди.От самите реклами може да стане, ако не са толкова интересни и хората не ги натискат.
Тука пък е по половин стотинка горе-долу ... не мерсиОбщ брой показани реклами Кликвания Conversion Честота на кликвания Приход
Банерна реклама 34.998 283 0 0,80 % 1,89 BGN
По 1 цент на клик - не мерсиAdcash 300x250 19 828 - 133 - 1,78 € 0,06 € 0,47 %
Леле хора тия easyads от 3 дена насам си правят ташак с хората само ще ви дам статистика за вчера сами си правете изводите.
Вчера 153 565 46 0.03 % 0.03 лв. 0 4.70 лв.
Така ако продължават с тия благотворителни реклами скоро ще фалират.И с кое точно си правят ташак с теб? При мен ctr ми е 0,10% и от 1000 посетители имам около 2 лева ...