Абе то хубаво промоции аз още не съм си получил нещата от Черния петък а съм от София.
Хаха не се радвай много :Д и аз получих смс днес обаче като им звъннах казаха, че може и да не могат днес, защото имат много работа и срока за доставяне е 7 дни от датата на получаване на пратката в офиса на спииди като чух това направо им казах да оставят пратката в офиса им за да си я взема ... няма кой да чака още 1 седмицаАз получих днес смс , че пратката ми ще бъде доставена - но явно не са стигнали до мен... явно ще е утре.
Хаха не се радвай много :Д и аз получих смс днес обаче като им звъннах казаха, че може и да не могат днес, защото имат много работа и срока за доставяне е 7 дни от датата на получаване на пратката в офиса на спииди като чух това направо им казах да оставят пратката в офиса им за да си я взема ... няма кой да чака още 1 седмица
И в моя пишеше същото ама не успяха да ми доставят поръчката днес и направо им казах да я оставят в офиса им за да си я взема..Това ще е несериозна работа.... В моя смс пише доставката ви ще е доставена днес. Няма проблем да закъснеят с ден ама с седмица.... в сайта на емаг пишеше , че всички поръчки ще са доставени до седмица от поръчката. Ще има черен ПР ......
Много от практите са на части, които пристигат по различно време в ЕКОНТ и другите куриери. Така че, може да получиш и няколко смса.Това ще е несериозна работа.... В моя смс пише доставката ви ще е доставена днес. Няма проблем да закъснеят с ден ама с седмица.... в сайта на емаг пишеше , че всички поръчки ще са доставени до седмица от поръчката. Ще има черен ПР ......
Абе то хубаво промоции аз още не съм си получил нещата от Черния петък а съм от София.
А що ти говорят на ти? Това е малко странно.