Здравейте.Има ли някой с проблем като моя вече втори месец не са ми изплащали приходи за ноември и декември-приготвено за плащане и до там.И при мен така колеги , много е кофти каретата седят празни , скоро приключвам с тях , за сега съм най доволен от МВМ адс , дано и при тях има повече нови реклами през 2011 .
Здравейте.Има ли някой с проблем като моя вече втори месец не са ми изплащали приходи за ноември и декември-приготвено за плащане и до там.
Може да няма липсващи като сложиш някои от тези които са си обърнали натрупаните пари в реклама там или се показва само тяхната реклама.@ recepti08 Колега , при МВМ до сега не са липсвали реклами
Здравейте.Има ли някой с проблем като моя вече втори месец не са ми изплащали приходи за ноември и декември-приготвено за плащане и до там.
Абе хора стига сте се оплаквали По-добре им звъннете не да им пишите имейли. Хората са разбрани. Ще проверят какво има и какво няма. Може да има някаква грешка. Плащат си редовно и са коректни. Звънете им!!! Не им пишете имейли и да чакате отговор. Поне те за разлика от ГАРГАТА имат телефон.