G GDPR.GDPR New Member 23 Ноември 2010 #1 старо и нерелативно, моля извинете. Последно редактирано: 26 Април 2014
ThinkFast New Member 23 Ноември 2010 #2 От: Exact Match на български Не е от ключово значение, но ще има някакъв ефект. Мисля че правилно си я транслитерирал.
От: Exact Match на български Не е от ключово значение, но ще има някакъв ефект. Мисля че правилно си я транслитерирал.
G GDPR.GDPR New Member 23 Ноември 2010 #3 От: Exact Match на български Не става дума за конкретната дума, а по принцип.
Green Bars Well-Known Member 23 Ноември 2010 #4 От: Exact Match на български Има значение, но е хубаво правилно да я транслитерираш. Най-малкото след това от голите линкове ще имаш налинкване по ключовата си дума.
От: Exact Match на български Има значение, но е хубаво правилно да я транслитерираш. Най-малкото след това от голите линкове ще имаш налинкване по ключовата си дума.
T topweb Member 23 Ноември 2010 #5 От: Exact Match на български Има полза, ако Гугъл разпознава думата. Имам домейни при които Гугъл разпознава думата, и такива при които Гугъл не разпознава думата.
От: Exact Match на български Има полза, ако Гугъл разпознава думата. Имам домейни при които Гугъл разпознава думата, и такива при които Гугъл не разпознава думата.