Extreme life: бг G+ likes

uni-web

Well-Known Member
Рейтинг - 100%
6   0   0
attachment.php

Всички знаем, как Google свърза социалната си мрежа с търсачката и как лайковете в социалната мрежа спомагат за класирането ви в SERP-a!

Какво предлагаме?

Предлагаме Ви лайкове на вашите страници в Google+ или просто лайкове на определена страница от вашият сайт.

Какъв е методът?

Методът е likejacking.

Колко ще струва?

Цената за един лайк е 0.50 лв., като минималната поръчка е 50 лайка.

За колко време се изпълнява поръчката?

Поръчката се изпълнява в зависимост от броя лайкове, поръчани от Вас, като стартира от момента на започването й. Имайте предвид, че всичко става бавно и трудно, това не е facebook! Клиентът, заявил поръчка след вече поета поръчка на друг клиент, изпълняваща се в момента, ще трябва да изчака приключването на текущата задача, което значи, че местата са ограничени, и не можем да обслужваме огромни маси от желаещи!

Как и кога става заплащането?

Заплащането става чрез банков превод или в момента, в който желаете да се стартира поръчката Ви, или когато дойде Вашият ред. В този ред на мисли, за да сме колегиални всички, нека се поръчват малки поръчки, за да има за повече желаещи.

Оставяме възможност за едно ревю, което, за жалост, е вече обещано на колега с 50% отстъпка до 50 лайка.

Това е за сега от нас, ако имате въпроси или просто желаете да поръчате, моля свържете се с мен или на скайп, или на лично съобщение във форума.

P.S. Поздрави и по-високи позиции в SERP-а!

Допълнение:

Аз лично бих попитал (т.е. неща, които можеш да добавиш)...
1. По колко страници работиш едновременно.
2. Има ли опасност от наказание/блокиране/изтриване на профил или G+ страница.
3. Писал си за минимум, но колко максимум фена можеш да добавяш?
4. Приоритетни са по-малките или по-големите поръчки?
5. Произлизащо от горния въпрос - има ли намаления за поръчки над 500-1000 плюса?
6. Предлагаш само + на конкретна G+ или Web страница, или може да се добави и Follow?

Отговор:

1. Макс 13, но пада качеството едни ще вървят повече други по-бавно.
2. Не няма такова за 1.2к. направени по тоз начин + още доста на вътрешни страници такова нещо не се е получавало. :)
3. Максимум няма как да определя, просто с времето пада скоростта, пореди трафика.
4. Приоритетни са по-големите, по-малките ще се пускат на места които да задоволят клиента, а големите, ще са на мастърите дето снасят по повече.
5. по договаряне, тъй-като g+ не е като фейса, и става много по-трудно.
6. за момента е само лайкове, но се предвижда до края на месеца да има и последователи. :)

Прикачени файлове

• g+.jpg
    g+.jpg
    69 KB · Преглеждания: 165
От: Extreme life: бг G+ likes

По случай възкръсването на сайтовете, ми давам още едно ревю от 50 g+ лайка на колега с зелена репутация и поне 500 мнения! :beer:

От: Extreme life: бг G+ likes

Имах честта да съм един от първите, който използва услугата и съм много доволен.
160+ за по-малко от седмица. Плюсовете бяха върху URL адрес (home page), няма наказания, предупреждения, спрени бутони и т.н.

Като нещо по-конкретно, което ви вълнува - home page-а не е мръднал много-много напред в SERP-а, но за сметка на това вътрешните страници са с по няколко позиции нагоре. Вярно, че има денс в момента, но на денса отдавам това, че заглавната страница не е мръднала... така че скоро очаквам и тя да се вдигне.
Цените определено са по-високи, отколкото за Facebook Likes, но все пак нещата тук стават доста по-бавно. Препоръчвам!

Горе