BKirov Active Member 1 Юли 2012 #1 от днес или вчера , Facebook са пуснали ново местоположение на рекламите си до коментарите на снимките.Дразни ли ви това или ?
от днес или вчера , Facebook са пуснали ново местоположение на рекламите си до коментарите на снимките.Дразни ли ви това или ?
Ivan.Cekov Active Member 1 Юли 2012 #2 От: Facebook реклами Е то това май е от по-отдавна, но не съм сигурен. Не ме дразни, дори почти не го забелязвам.
От: Facebook реклами Е то това май е от по-отдавна, но не съм сигурен. Не ме дразни, дори почти не го забелязвам.
B baydan Active Member 1 Юли 2012 #3 От: Facebook реклами Хм... можеш ли да дадеш скрийншот какво имаш предвид, че аз не намирам такива реклами на стената на страницата?
От: Facebook реклами Хм... можеш ли да дадеш скрийншот какво имаш предвид, че аз не намирам такива реклами на стената на страницата?
Ivan.Cekov Active Member 1 Юли 2012 #4 От: Facebook реклами Не на стената, а като отвориш някоя снимка и под коментарите са разположени рекламите.
От: Facebook реклами Не на стената, а като отвориш някоя снимка и под коментарите са разположени рекламите.