А да, сега се сетих за второ решение на проблема:
1. Пишете имейл на noc[маймунско а]netinfo.bg (административния имейл ползван за регистрация на домейна vesti.bg) и добавяте като втори получател info[маймунско а]netinfocompany.bg
2. Съдържанието на имейла трябва да бъде добре подредено предупреждение за това какви потребители са станали "фенове" на тяхната страница във фейсбук. До колкото си спомням администратора има възможност да премахва "фенове", така че ако фейсбук не реагират достатъчно бързо, то съм сигурен, че от нетинфо ще го направят, защото никоя компания не би искала да си уронва имиджа по този начин.
Това също не беше толкова трудно, нали?
Ама е по-лесно да се изпишат 3 страници помия, та да се посмеем на чужд гръб, а утре ти ще си за резил, ама на кой ли му пука.
Е докато разсъждавате по тоя начин, ще сме си на такова дередже. Жалко, но факт.
Едит: 1. По въпроса ти. Мислиш ли, че при дневен трафик няколко стотин терабайта качен снимков материал, всичко ще може да мине ръчна проверка? Имат си филтри за подобни снимки, но явно на пича к*ра му е прекалено крив и по някакъв начин е заобиколил филтъра. А фейсбук разчитат и на юзер репортс за да се избегнат такива ситуации, но не си подал репорт, нали?
2. Имаш ли фейсбук страница? Имаш ли уеб страница? Хайде ако си открил начин да филтрираш по някакъв начин кой да ти стане фен на страницата да ме открехнеш и мен, че ще ми е от полза за в бъдеще, защото аз до сега не съм попадал на такава техника.