Leverage
Well-Known Member
Здравейте,
Опитвам се вече втори път да си направя фейсбук профил. Като го направя веднага ме блокирват под предлог че съм много активна, което не е така. Просто си направих профил, не съм добавила нито приятел, не съм качвала нищо друго освен снимката си.Поискаха ми снимка и до там....Имейла с който регистрирах профила е абсолютно нов.
Пишеше нещо от рода на- Забелязахме необичайна активност в профила ви. Онлайн не съм стояла повече от 10минути, защото ме спряха. Активност разбирам да качвам снимки, да споделям, да коментирам....нищо от това не съм правила.Само до вметна че поисках втори профил да си направя. Не мисля че е проблем. Много хора имат по няколко.
Телефонен номер добавяш ли? Препоръчвам даже да създадеш профила от телефон, после добавяш мейл, потвърждаваш го. Никакви женски снимки веднага! Може да харесаш някоя друга страница, да се присъединиш към група. Няколко приятеля да ти пратят покани, приемаш ги и другите от твоето обкръжение да ти излязат в "препоръчани". Важно - за линкове забрави!