Одобряваш ги един по един. Досадно е, но има моменти, когато това е единствения начин.Колеги, имам следния проблем: от 3 дни не мога да одобрявам заявките за присъединяване към група. Промотирам групата и хората масово изпращат заявки за присъединяване, защото групата е затворена. Насъбрали са се стотици, а не мога да ги добавя, одобрявам ги, а те продължават да стоят недобавени. Писах на подръжката на фейсбук, че плащам, да ми съдействат, а те продължават да не ме отразяват.Някой да е имал същия проблем?
Благодаря, колега. Опитвах и така, но не се получаваше. 5 дни Фейсбук ме държаха така, накрая се оправи.Одобряваш ги един по един. Досадно е, но има моменти, когато това е единствения начин.
Ако скрипта ти е същия (преди време беше дал пример с този сайт murdai.be) мисля, че автора на скрипта го беше пуснал в codecanyon и ако скрипта ти не е nulled е най-добре да се обърнеш към него
Направих промяна в постовете си - включвах и текст в описанието на снимката. Промених и някои други неща. Рийча на страницата ми се покачи много. Всичко органик.
Реших докато съм на гребена на вълната да пусна реклама в САЩ.
Много пъти съм казвал, че ФБ имат система, която те репресира да плащаш. Когато приключи въпросната реклама, рийча падна от раз 6 пъти.
Аз нямам против да давам пари, за да изкарвам. Но имам против да ме нстискат по елементарен начин, за да давам пари.
Това със снимките ви няма да се оправи скоро, даже по-скоро ще забранят подобни скриптове.
Защото преди време направиха алгоритъм, който се отнася конкретно за снимките. Но пък сега въведоха нова шашма, с която се съгласяваш да ти ползват данните, така че може и да се оправи. Божа работа е стоя фейсбук
Може би е обсъждано някъде в темата ... но как да си тагвам фб страницата във групите ... примерно слагм някакъв пост във групата и отгоре да тагна страницат си ... мисля че се слагаше @ опитах да сложа @ пред името , но не ми излиза ... някаква настройка може би на страницата ... или ?