Фейсбук май отново има глобален проблем, не може да се ъплоудваат снимки и видеа. Проблемът е настъпил към днес в 17 часа за някои потребители.
В моята страница (35к) линкове не пускам(е, пускал съм тук таме) от 10на дни нещо става - качвам си снимки и картинки, няма никакъв рийч, няма никаква активност. Не е наказана, публикувана е, няма нищо нередно... Не знам какво става
Ох, дано, че тъпо е така....То има поне 10 вида наказания сигурно е наказана за 10 дена или 7 изчакай и ще се чуе...
Здравей! Преди време бях получил същото съобщение на fb.com/varna532 , като не мисля, че имах нещо нередно в нея. Започнах да се ровя из нета и главния съвет беше да изтрия нещата, които мисля за нередни, след което имаше някакъв бейзик апел към фб, които копирах и промених малко и... 2 дена по-късно ми я върнаха.Фейсбук ми спряха всички страници ,като не дадоха информация защо.Това ми изписва на всяка страница
Има ли шанс да се махне ограничението или да се сбогувам със страниците
Локален е проблема: http://www.inter-view.info/2019/07/facebook-crash.htmlтоя белия хакер...кво направи пак бе...
Искаш да кажеш да е била на казана ли ?Някой, който да е имал проблем с рийча във фб страницата си и после да се е оправила, има ли?
Не. Страницата не е наказана, просто без никакво известие, без никакво предупреждение, рийча беше орязан. В страница с аудитория 300 хиляди, получавам на пост по 4-5 лайка, защото публикацията достига до не повече от 10 човекаИскаш да кажеш да е била на казана ли ?