Всичк са така, не е от рекламите, а от нагласите.Някой има ли проблеми с рекламите във фейса? Изведнъж рязко спряха и те...Каквото и да пуснеш и по какъвто и начин - не върви. Няма съобщения. Само смуче пари.
Всичк са така, не е от рекламите, а от нагласите.
На всичко това, ще почне да се наслагва и повишаване на цените за реклама, заради празниците и свитите продажби по каналите, където се разчита на емоционални покупки. Общо взето ще има някакво съживяване покрай празниците, после ще настъпи повсевместен мор за всички видове търговци, без значение Оф или Он Лайн.... Черногледо, но така мисля.... Аптеки и хранителни магазини ще оцелеят, всички други трябва да се свият възможно най-много и да устискат докато отмине бурята....Мда така е, хората свиха харченето, че зимата не се знае, сняг ли ще вали или камъни
Те си правят каквото искат. Пробвайте да си проверите от профила дали има други забрани, защото някои изтичат, а други остават. Отделно бихте ли споделила какво съдържание е публикувано, за да не попаднат и други в този капан.Фейсбук ми наложиха рестрикция 3 дни бан, заради публикувано съдържание, което имало авторски права... както и да е, прави са, моя си е грешката, че не съм внимавала в картинката. Изтече ми наказанието, но продължавам да имам рестрикции и не мога да си публикувам съдържание в страниците. Някаква идея защо така? На всичкото отгоре в момента, в който ми наложи бана автоматично ми отне администраторските права на всички страници и ме понижи в "модератор". Предположения, съвети?
Развивам си една страница за удоволствие и съдържанието, което публикувах беше видео на едно таралежче. От както го бях публикувала се мина 1 седмица и ми наложиха рестрикциите. Миналата година имах рестрикции за неща, които съм публикувала 2015 - 2016, ест пак за някакви тъпотии.Те си правят каквото искат. Пробвайте да си проверите от профила дали има други забрани, защото някои изтичат, а други остават. Отделно бихте ли споделила какво съдържание е публикувано, за да не попаднат и други в този капан.
Също забелязвам, че групата преди за 7 дни правеше по 4к нови членове в групата сега от 15 дни едно 200 човека нови имам.
Интересното е че друга група следя тя си върви доста добре явно при някой е добре при други зле
Същата работа...Всичкоооо е зле - групи/страници. Толкова зле не помня да е било скоро. Въпреки, че на някои колеги им дава рийч, но временно. Докато други в момента сме в трета глуха.