пускал съм платени публикации с прецакан рийчИма ли някой който да е правил платени публикации и на същата страница да не му е бил прецакан reach-a?
Това което си мислех е дали е възможно теоретично страница на която никога не е бил прецакван reach-a, да се пускат платени публикации с ЦЕЛ тя да не бъде прецаквана никога. Тоест, тези платени публикации да се ползват като един вид защита от опарване.пускал съм платени публикации с прецакан рийч
то като не е прецакан рийча няма смисъл от платени постове
пускал съм платени публикации с прецакан рийч
Това което си мислех е дали е възможно теоретично страница на която никога не е бил прецакван reach-a, да се пускат платени публикации с ЦЕЛ тя да не бъде прецаквана никога. Тоест, тези платени публикации да се ползват като един вид защита от опарване.
И всъщност това което питах е дали някой е бил плащал за постовете и след време да му е бил прецакан reacha-a.
пускал съм платени публикации с прецакан рийч
Фейсбука докато не почне да се срива от към трафик заради тази простотия с рийча няма да го вдигнат. Даже сега получават от вас и екстра кеш. Докато не започнат да издухват супата няма да има промяна в положението според мен.
Защото искат да им дадеш няколко куфара с кинти и чак тогава ще ти одобрят постовете :lol:От няколко дни имам проблем с платена реклама във ФБ ...
Не ми одобряват постовете и отказват, въпреки, че не виждам причина за отказ....
Що така не ми искат париците?