Почивка няма да има, а промени - винаги. Ще ни карат да си плащаме колкото се може повече
Нали добавиха някаква нова функция - "Покани хората, които са харесали даден пост да харесат страницата" ако не са го направили вече.... Питам, защото в момента имам една много силно развиваща се страница, на която рийча за 3-4 дена публикациите достигнаха до 1 милион души! И искам да се възползвам от това и да увелича харесванията на страницата ..
От това, което разбрах за Фейсбук и начина му на работа до момента е, че "стандартния" рийч е около 5 до 10 процента от харесалите! Другото се определя от това, което сте публикували. Ако е достатъчно интересно за аудиторията Ви и се харесва и споделя от тях, то може да надхвърлите стократно хората, които са видяли публикацията спрямо броя на хората, които са харесали страницата ви.
Така че работещия начин е само един - стремете се да публикувате интересни и актуални неща и ще може да си докарате стабилен трафик от Фейсбук.
Пропуснах да попитам дали бих имал проблем, ако поствам еднакви публикации и линкове в голям брой страници?
Благодаря предварително!
Да ви питам точно за админите един въпрос.
Ако направя формално съдружие с някой и сме двама админи на ФБ страница, има опастност единият злонамерено да реши да ме изтрие като админ и да ми открадне страницатга? Или вече ФБ предлагат някаква защита?
Ако го правиш с голяма честотаа ще го приемат за спам и ще те блокират.
Доколкото знам, ако има повече от един админ, ако те затрият, страниците си остават на другите админи. А иначе какво значи много страници? Аз към моя личен профил имам десетина.