Наблюдавам две неща тези дни :
1. От сутринта забелязвам нещо странно в страниците във ФБ, което е почнало отпреди 10-11 часа! Публикуваното в страницата не ми се визуализира на стената на страницата, а иначе, ако е снимка, тя се добавя в "Снимки на стената", но пък като я отворя там се вижда, че има харесвания , споделяния и коментари!? Може реално си достигат до феновете нормално публикациите, но пък днешната графика за "Достигам" и "Говорят за това" показва рязко спадане от до 27-ми насам!? А реално активността видимо не съм забелязал да е спадала през тези дни!?
2. Като харесам някой пост в сайт, на стената на фб профила ми излиза ту с тъмбнейл, ту без тъмбнейл!? Освен това забелязах, че ако харесам пост, който е публикуван в сайта преди повече от седмица да речем - всичко е ок и с тъмбнейла и с добавянето му в моите харесвания, а като харесам нови постове (публикувани в сайта през последните няколко дни) - не ми се добавя в харесванията ми !?
При вас как са тези 2 неща колеги?
П.С. Оооппсс... докато съм пишел тук, се появиха на стената страницата всички публикации дето ги нямаше, но останалите неща са си все така