Тази яка новост видяхте ли я? Излиза когато цъкнеш на линк през мобилно устройство, без значение дали си през браузър или приложение. Със сигурност ще откаже една част от трафика. Лошото е че излиза на абсолютно всички линкове, включително рекламите, което е абсурд. Не съм сигурен само дали ме таксува, ако човека не влезе на страницата.... Допускам че го отчита като клик, въпреки, че нямаш пратен човек към сайта.
Приложение <----> Браузър
Това го пробвах през телефона преди малко и няма такова съобщение при мен директно си отвори сайта.
Да и аз, точно за това питах. Според мен е от мтел - те имаха безплатен трафик мисля към ФБ, вайбър и т.н. и за това излиза това съобщение
Да и аз, точно за това питах. Според мен е от мтел - те имаха безплатен трафик мисля към ФБ, вайбър и т.н. и за това излиза това съобщение
Не знам, възможно е, но се появи вчера вечерта. Никога преди това не съм го виждал това, а не е като да не съм цъкал. Ей така си се появи от нищото... Иначе да, на мтел съм.
Накарай някой приятел да ти сподели интернет на Виваком за проба. При мен го няма това...
По-скоро е от фб, защото мобилните оператори няма да те предупреждават за всеки сайт, в който се опиташ да влезеш, дори напротив - ще гледат да ти вземат парите