Индийците пак пипат по фейса. Не пуска част от насрочените публикации, при вас как е?
Имам фейсбук профил с името на фирмата ни, който е с 1600 приятели...
Колеги, имам един въпрос. Имам фейсбук профил с името на фирмата ни, който е с 1600 приятели и е правен преди 5-6 години. Замислям се дали да преименувам профила с името на основен продукт от портфолиото ни. Цел- фокусиране на вниманието към продукта, а също така насочване на търсачките (поне така си мисля) към профила, при търсене на фразата.
Дали би имало положителен ефект или - напротив? Благодаря предварително за коментарите
Колеги, имам един въпрос. Имам фейсбук профил с името на фирмата ни, който е с 1600 приятели и е правен преди 5-6 години. Замислям се дали да преименувам профила с името на основен продукт от портфолиото ни. Цел- фокусиране на вниманието към продукта, а също така насочване на търсачките (поне така си мисля) към профила, при търсене на фразата.
Дали би имало положителен ефект или - напротив? Благодаря предварително за коментарите ви!
Тази нощ имаше, но се оправи при мен.Имате ли проблем с пускането на насрочените публикации днес?