Е плащайте го тоя интернет бре
Ами явно доста хора са забравили да си го платят. Моя си работи.
Пак се правим на интересни а?? ...
Радвам се, че при теб работи ... и при други работи, но при много не работи ...
вариант 1: не са си платили интернета - вероятност около 1%
вариант 2: някой сървър е сдал багажа и останалите не могат да поемат трафика понеже бг мамите са се прибрали и сега си лайKват една на друга децата от личните си профили от тези на мъжете им и от бъдещите на децата им - вероятност около 4%
вариант 3: кенгуру ъпдейт, трият профилите на едрогърди попфолк певачки което води отново до срив на една от машините - вероятност около 5%
вариант 4: незнам какво правят - вероятност 90%
Пак се правим на интересни а?? ...
Радвам се, че при теб работи ... и при други работи, но при много не работи ...
Гледам пускаш изображения и крилати фрази от форума, които се въргалят от време на време по посока моя милост...Предишният ми пост беше тънка подкукуросваща ирония, но ти не я усети. Това какво означава... основните ти двигателни сили са свързани с кинтите и всичко друго извън темата е недопостимо.чалгарче ... чалгарче ...
Виж файлът 3818
Гледам пускаш изображения и крилати фрази от форума, които се въргалят от време на време по посока моя милост...Предишният ми пост беше тънка подкукуросваща ирония, но ти не я усети. Това какво означава... основните ти двигателни сили са свързани с кинтите и всичко друго извън темата е недопостимо.
Обощително казано, ти не носиш на майтап, не носиш и на факта, някой да те ебава, след като си поел финансови загуби.
Извод: ти си 100% интересчия, чийто комуникации се осланят единствено на финансова изгода. Тоест тук пишеш на 100% от финансова гледна точка и само това те интересува. А хора, които са обзети тотално от финансово облагоденстване са имали солидни финансови недоимъци.
Искам да ме опровергаеш в горните твърдения, ако обичаш....
вариант 1: не са си платили интернета - вероятност около 1%
Сериозно, изглежда свещите вършат работа....П.п. При мен тръгна фейса ...
A за достъп до форума или twitter не е ли нужен интернет PP