"FACEBOOK is sucking your life"

kpetrov

Well-Known Member
[video=youtube;s1Qy_MQoscY]https://www.youtube.com/watch?v=s1Qy_MQoscY[/video]

От: "FACEBOOK is sucking your life"

Спамбук се ползва за трафик и събиране на овце (фенове) . Който може прави пари от това. С това полезните му функции се изчерпват. ;)

Спамбук се ползва за трафик и събиране на овце (фенове) . Който може прави пари от това. С това полезните му функции се изчерпват. ;)

Да, то това са пропуснали да кажат в клипа, наблегнали са на конспирациите. Но те са верни също.

Помисли, защо не можеш да изтриеш нещо пуснато във ФБ. Можеш само да го направиш невидимо за другите потребители. Но то си остава на сървърите им.

Помисли, защо не можеш да изтриеш нещо пуснато във ФБ. Можеш само да го направиш невидимо за другите потребители. Но то си остава на сървърите им.
Затова не качваш нищо и не ти се налага да триеш. Гониш трафик и фенове и заливаш със спам. Чиста работа. И овцете доволни и овчаря сит ;)

Бреееееееееее, я си дай профилото тама. Аз онзи ден се регнах за сефте.
Аз затова си ползвам VK :lol:

Баш комунягата чак сега се регнал??

Ами не го знаех до сега, и не съм комуняга просто си обичам Русия. :p
Баш комунягата чак сега се регнал??

как ли пък не... :lol: като споделям снимки на Бойко от откриването на някоя магистрала или пък негови мъдри мисли ти само ще псуваш
не, благодаря! :roll:

От: От: "FACEBOOK is sucking your life"

Чи много ясно :lol:
как ли пък не... :lol: като споделям снимки на Бойко от откриването на някоя магистрала или пък негови мъдри мисли ти само ще псуваш
не, благодаря! :roll:

За разлика от конспирации за ФБ, при Вконтактето си е ясно всичко, че е на пряк контрол от ФСБ(Не случайно Дуров го ритнаха) http://www.theverge.com/2014/4/22/5...network-is-under-the-control-of-putins-allies

Така, че от трън та на глог е малко това вашето с ВК-то но вие си знаете ...

Аз фейса си го харесвам. Най-обичам да спамя с множество фалшиви акаунти :D Изключително забавно място.

То Руско ти нал с шефата ти сте хамерикански подлоги за къв ти е?
Какво е vk ? Има ли трафик и фенове :D

То Руско ти нал с шефата ти сте хамерикански подлоги за къв ти е?

Парите са пари , дреме ми дали са от Русия , Сащ или Марс :D но засега няма да се включвам , фейса ми заема достатъчно от времето.

Не ме интересува, че Фейса ме следи. Няма какво да крия пък и които има нявярвам да го разкрие във Фейсбук.

От: От: "FACEBOOK is sucking your life"

За разлика от конспирации за ФБ, при Вконтактето си е ясно всичко, че е на пряк контрол от ФСБ(Не случайно Дуров го ритнаха) http://www.theverge.com/2014/4/22/5...network-is-under-the-control-of-putins-allies

Така, че от трън та на глог е малко това вашето с ВК-то но вие си знаете ...

Държавата е друга, но методиката е същата. Всеки който може да си го позволи го прави. Разбрахме, че две супер сили го правят, сега трябва да разконспирираме кой е китайският ФБ :)

Горе