hatre Active Member 28 Февруари 2014 #1 Здравейте, каква е вероятността GG да ми спрат профила ако на сайт с AdSense ползвам Facebook Like Jacker? Някой чувал ли е за такъв случай?
Здравейте, каква е вероятността GG да ми спрат профила ако на сайт с AdSense ползвам Facebook Like Jacker? Някой чувал ли е за такъв случай?
P predpriema4 Banned 1 Март 2014 #2 От: Facebook Like Jacker и Google AdSense брей брей хем искаш пари да искарваш хем да е*еш гявола у въздоха евала
От: Facebook Like Jacker и Google AdSense брей брей хем искаш пари да искарваш хем да е*еш гявола у въздоха евала
juvefan Active Member 2 Март 2014 #3 От: Facebook Like Jacker и Google AdSense Риска е голям според мене
hatre Active Member 6 Март 2014 #4 От: Facebook Like Jacker и Google AdSense predpriema4 каза: брей брей хем искаш пари да искарваш хем да е*еш гявола у въздоха евала Увеличете... ми много ясно, трябва да се извлече максимума от всичко
От: Facebook Like Jacker и Google AdSense predpriema4 каза: брей брей хем искаш пари да искарваш хем да е*еш гявола у въздоха евала Увеличете... ми много ясно, трябва да се извлече максимума от всичко