CrAzY-MaST Well-Known Member Рейтинг - 85.7% 6 1 0 4 Май 2008 #1 Продава се сайта+домейна Цената започва от $10
Gotovski New Member Рейтинг - 0% 0 0 0 5 Май 2008 #2 От: [FOR SALE] www.diet---pills.info any revenue ? if not don`t bother someone to give you $10
B Bricksn Member Рейтинг - 0% 0 0 0 5 Май 2008 #3 Не се обиждай, обаче текста е тотална безсмислица. Не знам дали си ползвал някакъв софтуер за пренаписване, обаче самият сайт в момента не струва нищо според мен.
Не се обиждай, обаче текста е тотална безсмислица. Не знам дали си ползвал някакъв софтуер за пренаписване, обаче самият сайт в момента не струва нищо според мен.
CrAzY-MaST Well-Known Member Рейтинг - 85.7% 6 1 0 5 Май 2008 #4 От: [FOR SALE] www.diet---pills.info текста несъм го писал аз платих на един няколко долара нещо не ми се занимава с тоя сайт, а и главно се продава домейна, сайта е бонус :d
От: [FOR SALE] www.diet---pills.info текста несъм го писал аз платих на един няколко долара нещо не ми се занимава с тоя сайт, а и главно се продава домейна, сайта е бонус :d