Еми на някой може да му е интересен, ако иска да става мениджър
То май само двамата си пишете
Ти кога пусна темата като зелен, кога пускаш вече линкове за фонд мениджър ..... Знаеш ли изобщо какво е минималното изискване изобщо за да помиришеш управление на пари на дадена институция?
Какво е минималното изискване?
Минималното изискване е да имаш няколко инвеститора с по 5-10k
..... Знаеш ли изобщо какво е минималното изискване изобщо за да помиришеш управление на пари на дадена институция?
Здравейте, имате ли някакъв опит в търговията с валути? Имате ли регистрация в някой трейдър - демо или реална?
От известно време чета всичко, което намеря и определено провокира сериозен интерес. Има ли някой друг запален трейдър тук ?
Благодаря за доброто обяснение, не мога да ти дам репутация обаче, май съм ти давал доста.Реален отчет потвърден от брокера ти, за последните 12-18 месеца, в който отчет се показва постоянство в стратегиите ти, рисково и парично управление - разбира се задължително постоянство в увеличението на капитал!
Това показва, че имаш изграден търговски план(знания, правила и печеливша стратегия/и) контрол над риск и паричното управление и най-вече през този период ще си минал през положителни и негативни серии и през тези серии си проявил контрол над емоциите си и най-вече дисциплина за спазване на търговският план.
Благодаря за доброто обяснение, не мога да ти дам репутация обаче, май съм ти давал доста.
Долу си писал за макс дроудауна, колко е средния допустим попринцип?
Принципно е според зависи, но като цяло е на следният принцип за инситуциите - имаш Х% право на загуба за даден период стигнеш ли го си аут за известно време. Това е единствената лимитация.
А макс дроудауна ще е функция примерно на всички, които оперират.
Ако говорим един човек да оперира Х пари - то инвеститорите ще търсят макс дроудауна къде е спрямо техният рисков толеранс. Пак казвам никой пет пари не дава, че правиш 100% за 1 година, ако в даден период си бил - 50%. Всеки има различен рисков толеранс и няма как се каже средно колко е. Но ако примерно имаш няколко % среден дроудаун и правиш по 2-3% на месец увеличение ще те наводнят с пари ...
А ако говорим за лично управление на пари, то тук е според човека - при мен нямам лимит - при мен е важно да следвам правилата си, а аз знам че моите стратегии имат над 65% вероятност за успех - просто търпеливо си чакам да изляза от него
Тази седмица примерно излязох от един 3% спад