От: FOREX - валутна търговия
http://www.forexlessons.org/brokers/plus500/ - Е тез яко са регулирани и са с добър сървиз
http://www.forexlessons.org/brokers/plus500/ - Е тез яко са регулирани и са с добър сървиз
Форекс търговията е много интересна, но имай в предвид че брокерите манипулират цените. Един път флагне ли те риск мениджмънта им и можеш да си пускаш withdrawal request-a, понеже няма да направиш нито цент повече. Аз лично съм търгувал с повече от 10 брокера, в момента който направя сериозна печалба, или получавам мейл в който е описано как променят условията на акаунта ми или директно ми се обаждат.
Такива промени включват:
- намаляване на stop out level-a (качвали са ми го от 10% до 90% което е ненормално)
- увеличаване на execution time-a (latency)
- повече requote грешки
- отхвърляне на поръчки
От всичко казано до момента излиза че брокерите са измамници. Не е така, много не са. Просто брокерите търгуват с ликвидността на банката. Повечето поръчки които клиентите правят, дори не достигат до exchange-a. Това означава че брокера печели когато клиентите му губят. Без значение какво твърдят, че са свързани директно с exchange-а, че поръчките им минавали през dealing desk и т.н. За брокерите, хора които правят пари от форекс са като cheater-и.
Форекс търговията е много интересна, но имай в предвид че брокерите манипулират цените. Един път флагне ли те риск мениджмънта им и можеш да си пускаш withdrawal request-a, понеже няма да направиш нито цент повече. Аз лично съм търгувал с повече от 10 брокера, в момента който направя сериозна печалба, или получавам мейл в който е описано как променят условията на акаунта ми или директно ми се обаждат.
Такива промени включват:
- намаляване на stop out level-a (качвали са ми го от 10% до 90% което е ненормално)
- увеличаване на execution time-a (latency)
- повече requote грешки
- отхвърляне на поръчки
От всичко казано до момента излиза че брокерите са измамници. Не е така, много не са. Просто брокерите търгуват с ликвидността на банката. Повечето поръчки които клиентите правят, дори не достигат до exchange-a. Това означава че брокера печели когато клиентите му губят. Без значение какво твърдят, че са свързани директно с exchange-а, че поръчките им минавали през dealing desk и т.н. За брокерите, хора които правят пари от форекс са като cheater-и.
Добре и накрая кой препоръчваш ?
Ето ти брокер лист http://myforexuniverse.com/forex-brokers/
Иначе аз лично си цъкам с БГ брокер, с условия къде по-добри от УК конкуренти и реди ЕС брокери!
Добре и накрая кой препоръчваш ?
за последната годинаТи последно преди 5 години ли си цъкал, всичко това което го казваш, не е валидно към 2015 при наличието на NDD! Да не говорим за ECN!
Колега, гледам ти стейтмънта първо поздравление за системата, макар че не разбирам защо влизаш с 0.01 лота, като средно влизаш 0.2-0.3, но въпреки това, тези обеми са пренебрежително малки да се направи труда, който и да е брокер да седне да играе срещу теб, особено за FCA регулиран брокер. Засече ли какво е отклонението като си влизат в хоризонаталните нива при другите брокери? Като си правил бектест на системата ти нямало ли е моменти когато кривата ти е била хоризонтална?
А за liquidation level или маржин кола, това си е проблем на брокера, защото има куци ликвидити доставчици и банките му явно нещо са го закъсали - аз нямам спомен някой голям брокер да е правил такова нещо скоро освен като стана онова с франка януари месец - но това си беше мега форсмажора не случайно Алпари даде фира!
ПП Като цяло си избрал много зачукан брокер, никога не бях го чувал, но явно има защо - като гледам сайта, никъде не виждам че са NDD, така че в случаят си връщам думите по-горе
Изобщо този брокер е пълен No name какво дириш при такива? За теб няма ли FXCM, Fxpro, Swissquote, MigBank, XM, Оanda, Forex.com, VantageFx и т.н?
ПП 2 Сега видях че вторият линк е на FxPro и пак виждам имаш хоритзонтално - предполагам това става в рейднжа, не знам пробивна система ли имаш, но сигурно ти трябва наличието на тренда, като влезем в рейндж няма как да да искаш да правиш пари. Това FxPro-то те цака за 0.3 лота като за тях това е нищо е в графата на невъзможността те са NDD пък винаги може скочиш на ECN-а им и да се радваш - засичай отклоненията на другите брокери какви са и ми е чудно при бектеста ти какъв е резултата силно ме съмянва да е права линия с наклон от 45 градуса.
Отваряш каледнара на forexfatory-тo и си ти - на дали разполагаш с някаква вътрешна информация и най-вероятно отиграваш икономическият календар. Как бектеста не може, като цената показва реалното поведение за него период?
Като търсиш ниско волатилни пазари и като спекулираш с новината - то тогава защо се чудиш, че имаш хоризонтални моменти - това е част от системата ти - играеш вероятностите. Не са ти виновни брокерите, че пазара не решава да играе така както искаш. Както и няма някаква конспирация срещу теб - разбира се ако играеш на NDD.