От: FOREX - валутна търговия
Да, в нета има бая простотии. Доста прочетох и изгледах Мислил съм да се заема по-сериозно, но обикновено не обичам помощ, самоук съм си. Така започнах и с интернет-а и мисля, че се справих блестящо и сега съм много напред. И на форекса ще му дойде времето, аз не се отказвам никога
Да, по принцип пробив или отскок (или как е правилния термин не знам) най-често играя.
Да, в нета има бая простотии. Доста прочетох и изгледах Мислил съм да се заема по-сериозно, но обикновено не обичам помощ, самоук съм си. Така започнах и с интернет-а и мисля, че се справих блестящо и сега съм много напред. И на форекса ще му дойде времето, аз не се отказвам никога
Тези нива по какъв принцип ги поставаш?
А също може ли ми обядниш сверката като огромна част от времето цената е хоризонтална същото е с ЕМИ-те - после 2 мощни бара надолу и ЕМА-та със заксънение ти казва - абе цената падна
Ако причината за вход ти е пробив на долната линия, то тогава ЕМИ-те не ти трябват?
Ако е това, то тогава ти трябва обективен подход за поставяне на линиите.
Има и още други неща които може те питам, ама нали сам трябва се осъзнаеш 1-во
Да, по принцип пробив или отскок (или как е правилния термин не знам) най-често играя.