Всички рекламни мрежи са кожодери, според мен няма смисъл да се занимаваш с тях, особенно като те гледам колко импресии имаш, има начини да печелиш доста повече отколкото ти плаща ГлоАд.
Your website has been rejected.
We can not approve your site at this time because we feel that your site does not comply Gloadmarket terms. Our aim is to offer our advertisers the site offers content rich and meaningful traffic received no pay and allow us to deliver targeted ads better target users. We believe that your current website does not meet this criteria.
Sincerely,
Gloadmarket Support Team
Дайте алтернатива на GLOAD че се издъниха много вече.рафика им бил проблем че от USA! Тъпаци.
Замислям се дали да не пусна пак на adcash, те глоад въртяха техни като се замисля.
Дайте алтернатива на GLOAD че се издъниха много вече.Трафика им бил проблем че е от USA! Тъпаци.
Сайта ми осъмна без реклами :evil: Рип глоадмаркет :lol:
Всъщност от поне месец са обявили, че ще се прехвърля на Adonly.Сайта ми осъмна без реклами :evil: Рип глоадмаркет :lol:
Now we are upgrading advertising server. It will be returned to work within a few hours. All data will be transferred to Adonly ! Thanks for your patience.
Всъщност от поне месец са обявили, че ще се прехвърля на Adonly.
Виетнамска им работаСамо при мен ли е проблема или не? Банерите се принтват след края на зоната и ми се размества дизайна. Дано да се оправи скоро.
Виетнамска им работа
Поне отчита импресии :wink: