monefff
Well-Known Member
Здравейте,
В тази тема ще искажа, АЗ ЛИЧНИТЕ ми виждания и нещата през които минах през GoDaddy.com
Първо, това са НАЙ-ГОЛЕМИТЕ МОШЕННИЦИ НА СВЕТА!
Ще започна така...
Имаше ДНИ, в които сайтовете ми не работеха по 3-4 часа!
Имаше ДНИ, в които сайтовете ми бяха видими от 70% от страните по света.
Имаше ДНИ, в които сайтовете ми бяха "Unavailable" .. Грешката разбира се е от Хостинг провайдъра > ГОДАДДИ... (Тази грешка се беше появила и седеше около 11 часа!, представате си как е при трафик от 10,000 души на ден, как се отразява..? на другия ден имах 2000 души, да не говорим, че имах активни кампании с реклама!)
Излъгаха ме с Ваучера им за Google. Трябваше да ми дадът 100$ ваучер от Google като се регна при тях. ДОРИ МИ ПИСАХА НА ПОЩАТА, преди да си купя хостинга от тях, че ваучера ВАЖИ за ЕВРОПА.
Важи.. АМА ДРУГ ПЪТ.. След като закупих хостинга, ми писаха, че ВАЖАЛ само за КАНАДА и USA..
След което им казах, че са ЛЪЖЦИ, и, че трябва да си го напишат с ОГРОМНИ букви в сайта, че ваучерите не важат за другите страни освен за USA и Канада, и естествено, не получих никакъв отоговр след това.
От 4 дни насам, сайтовете ми са АДСКИ бавни на моменти.. Едвам се влачат..
Реших да им пиша(ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ!), че сайтовете са ми СУПЕР бавни..
А те ми отговориха със следното нещо.
Което на чист Български означава, че просто ми режат трафика, и си предлагат тяхните Dedicated Сървъри...(НИКОГА НЯМА ДА ГИ ВЗЕМА)
Изришно с ОГРОМНИ букви в хостинг плановете им пише "UNLIMITED BANDWIDTH" .. Е.. АМА НЕ Е..
Сега в момента съм със страхотен СПАД, във ВСИЧКО възможно което може да ми донесе приходи.. Връщат ме малко зад първи клас...
То бива лъжи, лъжи, ама чак такива никога.. Това си е ЖИВО ИЗПОЛЗВАНЕ..
"Ооо... Имате повечко трафик.. трябва да ни платите, да ви пуснем сайтчетата."
Само за едно ме е яд! Че на времето когато си писах тема, за да си купя хостинг, че не Ви послушах! Колко хора тогава ми казаха "Не купувай от тях, мошенници са" .. ама аз не та не.. еми хайде сега.. блъскай си главата в стената и тва е..
Толкова ме е яд, за всичко, че просто..
Какво ли ще правя нямам си на идея..
Да местя сайтове, е почти невъзможно..
Темата е направена за да Ви споделя МОЕТО ЛИЧНО приживяване от тяхната компания.
Съветвам Ви следното нещо. НИКОГА НИКОГА НИКОГА НЕ КУПУВАЙТЕ ОТ ТЯХ!
Поздрави,
Симеон
В тази тема ще искажа, АЗ ЛИЧНИТЕ ми виждания и нещата през които минах през GoDaddy.com
Първо, това са НАЙ-ГОЛЕМИТЕ МОШЕННИЦИ НА СВЕТА!
Ще започна така...
Имаше ДНИ, в които сайтовете ми не работеха по 3-4 часа!
Имаше ДНИ, в които сайтовете ми бяха видими от 70% от страните по света.
Имаше ДНИ, в които сайтовете ми бяха "Unavailable" .. Грешката разбира се е от Хостинг провайдъра > ГОДАДДИ... (Тази грешка се беше появила и седеше около 11 часа!, представате си как е при трафик от 10,000 души на ден, как се отразява..? на другия ден имах 2000 души, да не говорим, че имах активни кампании с реклама!)
Излъгаха ме с Ваучера им за Google. Трябваше да ми дадът 100$ ваучер от Google като се регна при тях. ДОРИ МИ ПИСАХА НА ПОЩАТА, преди да си купя хостинга от тях, че ваучера ВАЖИ за ЕВРОПА.
Важи.. АМА ДРУГ ПЪТ.. След като закупих хостинга, ми писаха, че ВАЖАЛ само за КАНАДА и USA..
След което им казах, че са ЛЪЖЦИ, и, че трябва да си го напишат с ОГРОМНИ букви в сайта, че ваучерите не важат за другите страни освен за USA и Канада, и естествено, не получих никакъв отоговр след това.
От 4 дни насам, сайтовете ми са АДСКИ бавни на моменти.. Едвам се влачат..
Реших да им пиша(ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ!), че сайтовете са ми СУПЕР бавни..
А те ми отговориха със следното нещо.
[FONT=arial, sans serif]Thank you for contacting Online Support. As of this writing, your Deluxe Hosting plan is estimated to use 1.5 Terabytes of bandwidth. There comes a point where a "shared" hosting plan simply cannot keep up with the demands of-- among other things-- free gaming sites. May we suggest you consider one of our dedicated servers? For more information, please paste this link into your browser:
[/FONT]
Което на чист Български означава, че просто ми режат трафика, и си предлагат тяхните Dedicated Сървъри...(НИКОГА НЯМА ДА ГИ ВЗЕМА)
Изришно с ОГРОМНИ букви в хостинг плановете им пише "UNLIMITED BANDWIDTH" .. Е.. АМА НЕ Е..
Сега в момента съм със страхотен СПАД, във ВСИЧКО възможно което може да ми донесе приходи.. Връщат ме малко зад първи клас...
То бива лъжи, лъжи, ама чак такива никога.. Това си е ЖИВО ИЗПОЛЗВАНЕ..
"Ооо... Имате повечко трафик.. трябва да ни платите, да ви пуснем сайтчетата."
Само за едно ме е яд! Че на времето когато си писах тема, за да си купя хостинг, че не Ви послушах! Колко хора тогава ми казаха "Не купувай от тях, мошенници са" .. ама аз не та не.. еми хайде сега.. блъскай си главата в стената и тва е..
Толкова ме е яд, за всичко, че просто..
Какво ли ще правя нямам си на идея..
Да местя сайтове, е почти невъзможно..
Темата е направена за да Ви споделя МОЕТО ЛИЧНО приживяване от тяхната компания.
Съветвам Ви следното нещо. НИКОГА НИКОГА НИКОГА НЕ КУПУВАЙТЕ ОТ ТЯХ!
Поздрави,
Симеон