ventus New Member 28 Май 2011 #2 От: Google е в играта с груповото пазаруване Щом Гугъл е в играта, за нас няма място...
Maverick Well-Known Member 28 Май 2011 #3 От: Google е в играта с груповото пазаруване винаги има място и за по-малките. Въпроса е на кой ще му се занимава.
От: Google е в играта с груповото пазаруване винаги има място и за по-малките. Въпроса е на кой ще му се занимава.
ktomov Premium 29 Май 2011 #4 Какво общо има груповото пазаруване с метод за разплащане? Това е да сравниш пейпал с грабо. Нещо не схващам логиката.
Какво общо има груповото пазаруване с метод за разплащане? Това е да сравниш пейпал с грабо. Нещо не схващам логиката.
dertre Well-Known Member 29 Май 2011 #5 От: Google е в играта с груповото пазаруване Метода на плащане ще се превърне и в "групово пазаруване" и "пазаруване с намаление". Гледай целия клип. Само на мен ли не ми харесва всичко да се "държи" от една компания? GooGle - Skynet ?
От: Google е в играта с груповото пазаруване Метода на плащане ще се превърне и в "групово пазаруване" и "пазаруване с намаление". Гледай целия клип. Само на мен ли не ми харесва всичко да се "държи" от една компания? GooGle - Skynet ?
Maverick Well-Known Member 29 Май 2011 #6 От: Google е в играта с груповото пазаруване И на мен не ми харесва. Крайно време е майкрософт да купи гугъл и всичко да приключи
От: Google е в играта с груповото пазаруване И на мен не ми харесва. Крайно време е майкрософт да купи гугъл и всичко да приключи
Green Bars Well-Known Member 29 Май 2011 #7 От: Google е в играта с груповото пазаруване Maverick каза: И на мен не ми харесва. Крайно време е майкрософт да купи гугъл и всичко да приключи Увеличете... По скоро ще стане обратното
От: Google е в играта с груповото пазаруване Maverick каза: И на мен не ми харесва. Крайно време е майкрософт да купи гугъл и всичко да приключи Увеличете... По скоро ще стане обратното
T testkiwi Well-Known Member 29 Май 2011 #8 От: Google е в играта с груповото пазаруване крайно време е аз да купя гугъл и майкрософт и да се приключи
От: Google е в играта с груповото пазаруване крайно време е аз да купя гугъл и майкрософт и да се приключи
Maverick Well-Known Member 29 Май 2011 #9 От: Google е в играта с груповото пазаруване недей да чакаш много, че някой от форума може да те изпревари.
От: Google е в играта с груповото пазаруване недей да чакаш много, че някой от форума може да те изпревари.
ivo1017 Active Member 29 Май 2011 #10 От: Google е в играта с груповото пазаруване Maverick каза: недей да чакаш много, че някой от форума може да те изпревари. Увеличете... До дни ще финализирам сделката. Ще има доживотни безплатни ваучери за всички от форума. Очаквам предложения за ново име на търсачката.
От: Google е в играта с груповото пазаруване Maverick каза: недей да чакаш много, че някой от форума може да те изпревари. Увеличете... До дни ще финализирам сделката. Ще има доживотни безплатни ваучери за всички от форума. Очаквам предложения за ново име на търсачката.
dertre Well-Known Member 30 Май 2011 #11 От: Google е в играта с груповото пазаруване Аз гласувам за "кръчмар дот ком" като ново име
self help New Member 1 Юни 2011 #12 От: Google е в играта с груповото пазаруване Ако Google купи майкрософт ще е по-добре, ако стане обратното ... тежко на чичо Гугъл
От: Google е в играта с груповото пазаруване Ако Google купи майкрософт ще е по-добре, ако стане обратното ... тежко на чичо Гугъл