Synthetic
Active Member
Здравейте. Имам един домейн , който съм поставил 3 негови субдомейна съответно със сайтове на тях - по точно аутоблогове. До тук съм нямал проблем с индексирането им, но какво забелязах вчера. Проектирах нов блог със субдомейн пак към въпросния главен.. Този блог е за покер и за моя изненада няколко часа след като беше готов видях , Г. е деиндексирал другите субдомейни и блогс заедно със главния такъв домейн.. Та въпроса ми е дали това е от покер нишата и блога нещо? Днес още нямам индексиране...а интересното е ,че тези мои блогове са от 1/2 месеца и за сега съм нямал проблем с тях... Може ли нещо да не е както трябва заради този нов блог с покера и от там да е рефлектирало в/у главния домейн и другите субД... Ако на някой му се е случвало такова нещо и може да ми окаже съдействие с информация ще съм ви много благодарен...
П.п Какви са вариантите - да бъде отново индексиран или да духам супата казано по нашенски ???
П.п Какви са вариантите - да бъде отново индексиран или да духам супата казано по нашенски ???