От: Google обвинени в кражба на пари от Publishers
И мен ме баннаха като ми наближи плащането. Е, сумата беше минималната - тоест много далеч от 5-те хиляди - > заради съдържанието... което беше ?!? от YOUTUBE!!!
Защо не ме баннаха на вторият-третия ден, а няколко дни преди да достигна лимита? Може би тия техните глупости не се отнасят само за публишърите с големи печалби...
P.S.: Да си говорим реално... Google-яците няма как да имат конкуренция (що се отнася до рекламната им мрежа), просто защото предлагат най-добрите условия за рекламодателите - таргетирани юзъри, ала-бала....
А това могат да си го позволят, защото са сложили ръка навсякъде - имат търсачка, браузър, сайт за видеосподеляне, мобилна операционна система, един куп приложения, имейли, гугъл докс, социална мрежа, гугъл мапс и какви ли още не неща. Това им позволява да събират повече информация, отколкото всяка друга компания и да я използват "за подобряване на услугите" (както казват) и най-вече за максимизиране на техните печалби. Доказателство е глупавити БИСКВИТИ, които се мъчат да набутват насила. Като не става по желание, с досада се постига... - > залагат на това.
Сега се опитват да си набутат и шибаните очила (извинявам се за израза) /които никак не одобрявам - дано не успеят да си ги пробутат/, явно за да гледат и когато хората ходят в кенефа какво излиза (пак се извинявам за грубия израз), за да могат още повече данни да събират за тях!!!
Та... докато не се появи друг гигант, който да измисли нещо по-умно или да има достъп до толкова данни, колкото гугле... няма как да има алтерантива за сЪжЪ.