Fozzy Well-Known Member 5 Октомври 2013 #1 Тоя Пингвин така са го объркали, че чак и търсачката им не знае какво да покаже :lol: Пробвайте при вас, но аз като търся нещо и натисна следваща страница (след първата) ме връща към хоум пейджа :lol:
Тоя Пингвин така са го объркали, че чак и търсачката им не знае какво да покаже :lol: Пробвайте при вас, но аз като търся нещо и натисна следваща страница (след първата) ме връща към хоум пейджа :lol:
veda Active Member 5 Октомври 2013 #2 От: Google оставя само по 10 резултата в SERP-a... При мен няма такъв проблем.
2fast4you Well-Known Member 5 Октомври 2013 #3 От: Google оставя само по 10 резултата в SERP-a... И при мен е ок
Fozzy Well-Known Member 5 Октомври 2013 #4 И при мен се оправи, ама 2 часа беше така. Кофти, че е било локално :lol:
A Asen Popivanov Active Member 6 Октомври 2013 #5 От: Google оставя само по 10 резултата в SERP-a... Да им се бъгне дано с тези пингвини тъй-че като напишеш гугъл да върне "търсеното не е намерено".... п.с. Новият ъпдейт доста ме посече та за това тъй съм натаралежен... :twisted:
От: Google оставя само по 10 резултата в SERP-a... Да им се бъгне дано с тези пингвини тъй-че като напишеш гугъл да върне "търсеното не е намерено".... п.с. Новият ъпдейт доста ме посече та за това тъй съм натаралежен... :twisted: