CrAzY-MaST Well-Known Member 12 Декември 2007 #2 georgimateev каза: Само аз ли нямам пинг до Google? Увеличете... така изглежда
G georgimateev Member 12 Декември 2007 #3 върна се лелеееее колко е гадно без Google че с него и Blogger беше паднал, не мога ни да блогвам, ни да си върша работата
върна се лелеееее колко е гадно без Google че с него и Blogger беше паднал, не мога ни да блогвам, ни да си върша работата
U unufrii New Member 12 Декември 2007 #5 Може да им е изгоряла мрежовата карта и да са я сменяли :wink:
G georgimateev Member 12 Декември 2007 #6 miglen каза: Google фанатик и аз и аз Увеличете... Бате направо откачих за тия 10 минс, дето Google беше даун
miglen каза: Google фанатик и аз и аз Увеличете... Бате направо откачих за тия 10 минс, дето Google беше даун
ilianskim New Member 12 Декември 2007 #7 Ами и аз попаднах в тоя период в търсене , но добре ,че това което търсих беше в уикипедия .
M Martinch0 New Member 13 Декември 2007 #8 Хех и на мен веднъш беше станало тъй... нещеше да се отваря, а иначе си имам нет! Но след 30 мин се оправи! Не беше чак болка за умиране! :lol:
Хех и на мен веднъш беше станало тъй... нещеше да се отваря, а иначе си имам нет! Но след 30 мин се оправи! Не беше чак болка за умиране! :lol:
Tsanko Member 13 Декември 2007 #9 Е баси и хората сте.. един път да ми забие компа за 30 минути и почнахте да пищите по всички форуми :shock:
Е баси и хората сте.. един път да ми забие компа за 30 минути и почнахте да пищите по всички форуми :shock: