monefff
Well-Known Member
Здравейте,
Такова нещо не ми се е случвало никога да ви кажа..
Сайта ми си вървеше почти перфектно.
Но имаш един период от време, когато го оставих на произвола на съдбата.
Всичките ми ИГРИ в сайта са с ПИСАНО съдържание. Тоест УНИКАЛНО. Аз съм го писал.
Има и някой игри които са с доста лошо съдържание, но те са първите игри които съм публикувал преди месеци. Те са със спиннато съдържание. Преди време ги бях спинвал, когато излезе пандата, и нямаше как.
Но.. изведнъж нещо взе да ми става със сайта.. Имах 3300 индексирани страници.
Почнаха да падат с всеки изминал ден. Сега в момента имам 2590 Индексирани страници. А аз съм качвал НОВИ и НОВИ игри през тоя период. Имам чувството, че като качвам игри, и все повече ми де индексирва страниците..
Не съм правил никакво Black hat SEO ДИРЕКНО върху сайта.
Правил съм малко блог коментари със скрапбокс, но ги правих върху РЪЧНИ събмити на разни игри.
(трафика ми е предимно от имената на игрите, тоест нямам главна ключова дума, всичко е разпиляно)
Почнах да си правя тези дни събмити на игрите с Bookmarking Demon и нищо... Смисъл никъв ефект..?
Правя по горе долу от 20 до 30 успешни събмита на дадена игра. Като спинвам описанието/заглавието на игрите, които пускам в бмд-то..
Нещо не разбирам как ПОСТОЯННО ми пада трафика, дори и след като качвам игри.
Вчера съм качил 3 игри.
Миналият ден качих 4 игри.
Би трябвало трафика да се върне..? ИОК братче.. Постоянно пада и пада.. и печалбите намаляха, всичко взе да намалява ЯКО..
Някакви идеи, как да си върна позициите..?
Няма смисъл от сателитни сайтове, защото съм разпилян на хиляди ключови думи, които ми генерират по тук таме някое посещение, и повечето ми влизания са по long tail keywords.
Най-добрите ми ключови думи бяха
Berzerk ball
Youda Survivor 2
Papa Tacos / Papas tacos mia / papa taco mia (всичко свързано с тая игра)
Zombie Dolls
Space is the key
и още доста..
Нещо изведнъж всичко умрЕ..
Някакви идеи ?
Сайта ми: Play Cool Games < http://play-us.com
Поздрави,
Симеон
Такова нещо не ми се е случвало никога да ви кажа..
Сайта ми си вървеше почти перфектно.
Но имаш един период от време, когато го оставих на произвола на съдбата.
Всичките ми ИГРИ в сайта са с ПИСАНО съдържание. Тоест УНИКАЛНО. Аз съм го писал.
Има и някой игри които са с доста лошо съдържание, но те са първите игри които съм публикувал преди месеци. Те са със спиннато съдържание. Преди време ги бях спинвал, когато излезе пандата, и нямаше как.
Но.. изведнъж нещо взе да ми става със сайта.. Имах 3300 индексирани страници.
Почнаха да падат с всеки изминал ден. Сега в момента имам 2590 Индексирани страници. А аз съм качвал НОВИ и НОВИ игри през тоя период. Имам чувството, че като качвам игри, и все повече ми де индексирва страниците..
Не съм правил никакво Black hat SEO ДИРЕКНО върху сайта.
Правил съм малко блог коментари със скрапбокс, но ги правих върху РЪЧНИ събмити на разни игри.
(трафика ми е предимно от имената на игрите, тоест нямам главна ключова дума, всичко е разпиляно)
Почнах да си правя тези дни събмити на игрите с Bookmarking Demon и нищо... Смисъл никъв ефект..?
Правя по горе долу от 20 до 30 успешни събмита на дадена игра. Като спинвам описанието/заглавието на игрите, които пускам в бмд-то..
Нещо не разбирам как ПОСТОЯННО ми пада трафика, дори и след като качвам игри.
Вчера съм качил 3 игри.
Миналият ден качих 4 игри.
Би трябвало трафика да се върне..? ИОК братче.. Постоянно пада и пада.. и печалбите намаляха, всичко взе да намалява ЯКО..
Някакви идеи, как да си върна позициите..?
Няма смисъл от сателитни сайтове, защото съм разпилян на хиляди ключови думи, които ми генерират по тук таме някое посещение, и повечето ми влизания са по long tail keywords.
Най-добрите ми ключови думи бяха
Berzerk ball
Youda Survivor 2
Papa Tacos / Papas tacos mia / papa taco mia (всичко свързано с тая игра)
Zombie Dolls
Space is the key
и още доста..
Нещо изведнъж всичко умрЕ..
Някакви идеи ?
Сайта ми: Play Cool Games < http://play-us.com
Поздрави,
Симеон