Google просто ме изумява!

alus1onZ

Member
Според мен при тази компания не важат никакви SEO неписани закони :lol:

Давам ви пример:

Сайта http://online-bp.hit.bg го пуснах преди известно време за лично ползване, за да имам под ръка фонетика, където и да се намирам. Самият сайт представлява безплатен HTML темплате (даже не съм си правил и труда да пипам мета таговете) и два джаваскрипта и това е, никакво SEO, никакво събмитване, никакви беклинкс. Обаче за моя изненада днес погледнах, че излиза на първо, второ или трето място с почти всички фрази свързани с онлайн фонетика или фонетичен превод и т.н.

Така, че съвет от мен не купувайте онлайн книги за SEO, защото Google е непредсказуем :|

От: Google просто ме изумява!

не е чак толкоз зле гугъл както го описваш :)
за "онлайн фонетика" не се бие никой да класира
"на фонетична клавиатура" го няма.
и двете фрази имат по макс 25 000 резултата изсмукани от пръстите.

пробвай номера с "мебели" например или "уеб дизайн"

Не аз не съм пробвал никакъв номер с този сайт, поради простата причина, че е правен за ползване в тесен кръг и не са му прилагани никакви SEO "лекарства" и просто се зачудих как са постигнати тези резултати. :)

ами за думи които няма конкуренция е лесно затова така :) а линкове вероятно имаш от директорията на хит бг... ако нишата е много конкурентна трябва много рисъч и оптимизация за да излезеш не сео лекарства ;)

:) има само един отговор-нямаш почти никаква или нкаква конкуренция.Защо не направиш сайт за запознанства например и не видиш дали ще излезне на 1ва страница за ,да речем : "запознанства"- няма шанс,ГАРАНТИРАМ

Горе