Google спря изведнъж да показава сайта ми ?

MartinHR

Member
Здравейте,

Преди 3-4 месеца си направих сам уеб сайт за моята фирма.
До преди една седмица сайта се показваше на 5-6 позиция в Гугъл и това ми вършеше работа. Все пак в нашата сфера няма голяма конкуренция.
Но какво стана изведнъж гугъл спря да покзава сайта ама тотално спря да го покзава няма го на нито една страница. Даже и като напишеш името на сайта пак не излиза.
Сайта е http://kursove-pro.hit.bg

Според вас каква може да е причината за това, до преди една седмица всичко да е ок а сега изобщо да го няма?
Искам да кажа, преди да изчесне сайта от гугъл не съм влизал в него нито съм правил промени нито съм добавял или махал информация.
:)

От: Google спря изведнъж да показава сайта ми ?

Има няколко отговора на въпросите ти в по-стари теми. Най-общо казано, сайтът ти не се вижда от чужбина, затова гогле не може да го обходи и съответно го деиндексира. Виновника е МТЕЛ, който след като закупи ХИТ.БГ забрани чуждестранните IP адреси.

Вината също си е и твоя! Фирмен сайт на хит.бг !?!?

Мда, и аз бях пуснал тема скоро. Спря да показва и моя сайт, който беше на първа страница по няколко думи. Така ще е, купувай домейн и прави нов сайт :p

Купувай kursove-pro.com, свободен е. На тоя слагай едно пренасочване. Няма да има нужда от големи промени. Не винаги безплатното е най-ефтино :(

hit.bg вече за нищо не става, махайте си сайтовете от там!

Най-общо казано, сайтът ти не се вижда от чужбина, затова гогле не може да го обходи и съответно го деиндексира. Виновника е МТЕЛ, който след като закупи ХИТ.БГ забрани чуждестранните IP адреси.

Да до голяма степен съм съгласен с нещата които вие пишете. НО имам 5 други сайта който аз съм ги правил за познати и те също са на хит.бг и при тях няма този проблем, много интересно но незнам защо?

Ами най-вероятно скоро ще го има.. като гледам не става изведнъж за всички, а поетапно...

Да до голяма степен съм съгласен с нещата които вие пишете. НО имам 5 други сайта който аз съм ги правил за познати и те също са на хит.бг и при тях няма този проблем, много интересно но незнам защо?
Много хора вече изреваха, докато те реваха ти нямаше проблем. Е, настъпи и твоя момент да ревеш, ма твоите приятели също ще им дойде момента. Гугльо не ги маха всички сайтове от хит.бг от раз. При всеки е различен периода, но съдбата е ясна.

hit.bg вече за нищо не става, махайте си сайтовете от там!
Те и едно време бяха зле, представям си сега как са. Абе при наличието на wordpress, blogger и още толкова много безплатни пратворми, кой вече си прави сайтовете на този шит. Винаги съм агитирал да се махат сайтове от там и винаги ще го правя, до към още малко, защото май ще изчезнат. С темпото, с което си влошават положението. Идеята им да ограничат чужди IP-та е доказателство за това. А това, че МТел са ги взели (това сега го зарбирам) не е на добре. Абонат съм им от 10 години. Тук поне мога да преценя на къде ще поеме сайта hit.bg.

Горе