Определено трябва да се върнат, за да светнат хубаво някой хора!Да, или това.
Въобще от как няма репи форума се напълни с теоритици - чул някъде си, някой му казал (жена/приятел), мислел си..
Важното е контент да има, че е 90% боклук за админите явно няма значение.
Ти с какво допринесе за темата бе умник? Аз хуавей нямам - купил съм си по-хубав телефон.Да, или това.
Въобще от как няма репи форума се напълни с теоритици - чул някъде си, някой му казал (жена/приятел), мислел си..
Важното е контент да има, че е 90% боклук за админите явно няма значение.
Абсолютно съм съгласен с казаното.На huawei серията mate няма коя марка да я бие откъм качество/цена. Никакви бъгове, никакви лагове, батерия трепач, камера, всичко им е 6
Говорим за теб, защо извърташ нещата?!Ти с какво допринесе за темата бе умник? Аз хуавей нямам - купил съм си по-хубав телефон.
Андройд е шибан линукс за арм процесори накичен с малко финтифлюшки. Липсата на емнайсе на брой различни ОС за телефони, базирани на линукс е просто в мързела/финансите на всички производители да си го направят сами. А и гугл уж го дава като отворен код на всички.Huawei няколко пъти вече казаха, че имат готова OS с която да заместят Android ако се наложи. Да видим колко качествена ще бъде.
Ебахти тъпата статия. Нищо конкретно не споменаха, освен този "цитат", който е в заглавието.Основателят на Huawei към САЩ: Подценихте ни, вече сме готови за рестрикциите ви
https://offnews.bg/sviat/osnovateliat-na-huawei-kam-sasht-podtcenihte-ni-veche-sme-gotovi-za-703663.html
Пускаш offtopic, защото в статията не се говори, че САЩ са дали отсрочка на Google да спре спираното на софтуера си за Huawei (за срок от 2 години), за да може последната (Huawei) да се преориентира към друг софтуер в този период.