NovaPS
Well-Known Member
Здравейте,
Днес забелязах, че от Гугъл са ми пратили съобщение, с което ме уведомяват, че паричките ми вече ще са в Евро, а не в Зелено. - Нищо лошо.
Видях също, че и плащанията ми са задържани,
Това вече го бях правил, но си помислих, че след промените трябва да го направя отново. - Ок
Ок, ама не точно....
След въвеждане на "Собствено" ми излиза тази грешка...
Пробвах какви ли не комбинации, но не става.
Някой да има идея как да действам в случая? Че имам 40 Евра, с които смятах да си платя хоста....
Днес забелязах, че от Гугъл са ми пратили съобщение, с което ме уведомяват, че паричките ми вече ще са в Евро, а не в Зелено. - Нищо лошо.
Видях също, че и плащанията ми са задържани,
Необходимо действие
Моля, изберете или потвърдете начин за получаване на плащания
Това вече го бях правил, но си помислих, че след промените трябва да го направя отново. - Ок
Ок, ама не точно....
Настоящо име на бенефициент: Собствено Бащено Фамилия
За да гарантирате, че плащането Ви с Уестърн Юниън ще бъде извършено правилно, трябва да ни предоставите правилно изписаното име на текущия бенефициент, както е показано по-горе. Ако е необходимо, можете да включите презимето или инициалите си заедно със собственото си име. Имената, които въвеждате по-долу, трябва да отговарят точно на името на текущия бенефициент. Ако Ви се налага да актуализирате името си на бенефициент, моля, свържете се с нас
Собствено име на бенефициента:
След въвеждане на "Собствено" ми излиза тази грешка...
Трябва да въведете настоящото име на бенефициента, разделено на собствено и фамилно име. Ако е необходимо да актуализирате това име, се свържете с нас.
Пробвах какви ли не комбинации, но не става.
Някой да има идея как да действам в случая? Че имам 40 Евра, с които смятах да си платя хоста....
Последно редактирано: