здравейте. да ви питам дали мога да ползвам 1 реклама на примерно 2-4 места в сайта ми или за всяко място където искам да сложа реклама трява да правя отделна реклама. местата са с едни и същи размери. google разрешават ли такова нещо?
здравейте. да ви питам дали мога да ползвам 1 реклама на примерно 2-4 места в сайта ми или за всяко място където искам да сложа реклама трява да правя отделна реклама. местата са с едни и същи размери. google разрешават ли такова нещо?
дали ще наруша правилата на гоогле ако закрия края на рекламата? не го правя нарочно. Просто размерите предлагани от гоогле не ми пасват на 100%. вижте на img най-дясната част
Виж файлът 6401
Функциониране на рекламите
Кодът на AdSense не трябва да бъде променян, а върху стандартното функциониране, насочването или показването на рекламите не трябва да се оказва никакво влияние, което не е изрично разрешено от Google.
...тогава дали ще съм токсичен ?
ами ако си избера по-късия с ширина 468пкс и просто увелича ширината докато ми пасне. тогава дали ще съм токсичен ?
И как по-точно ще разшириш и манипулираш кода на гугъл? Това е малко да не кажа много смешно твърдение.