Вчера се регистрирах в Google Adsense и регистрираx сайт, но днес видях, че ми е дошло съобщение, което гласи, че сайтът не може да бъде приет поради недостатъчно текстово съдържание. Смених системата (сложих Wordpress) и сега искам да пусна отново заявка към Google Adsense, за да видя дали сега ще ми одобрят сайта, но като влезна в www.google.com/adsense ми пише:
Account Not Active
An AdSense account does not exist for this login, as it is associated with an unapproved application. For more information about your application, please review the message we sent to the email address you provided with your application.
Return to AdSense home.
Обаче като цъкна на "Return to AdSense home." и ме препраща пак към същата страница и виждам пак същото нещо...
Някой има ли решение на проблема? Благодаря предварително
Account Not Active
An AdSense account does not exist for this login, as it is associated with an unapproved application. For more information about your application, please review the message we sent to the email address you provided with your application.
Return to AdSense home.
Обаче като цъкна на "Return to AdSense home." и ме препраща пак към същата страница и виждам пак същото нещо...
Някой има ли решение на проблема? Благодаря предварително