Google AdSense разгледа молбата Ви---- Сега накъде?

hking

Member
Здравейте, днес получих имейл, че молбата ми е разгледана, но все още не е активиран профила ми. Искам да попитам как да процедирам след това?Първо да изчакам да ми изпратят адсенс кода, който да поставя или трябва създам рекламен елемент?

От: Google AdSense разгледа молбата Ви---- Сега накъде?

В акаунта ти трябва да пише дали ти е изпратен кода, ако ти е изпратен си създай спокойно рекламите. Ако още не ти е изпратен, изчакай.

Трябва да сложиш код и след няколко дни ще започнат да се показват рекламите.

Не пише да е изпратен, а и не виждам в профила в адсенс такъв код, явно трябва да изчакам още.

Кода се изпраща по пощата, не по имейл, а истинската поща. Може да отнеме 1-2 месеца докато го получиш, поне преди беше така. И в акаунта ти ще пише че е изпратен и чак след като го получиш си верифициран потребител. Ти реално можеш да си пуснеш сега рекламите, но без този код няма да можеш да си вземеш парите.

Като се регистрираш, първо те одобряват да се включих в програмата. След това ти дават достъп, като слагаш 3 реклами на страницата, който не се виждат.След това ти одобряват акаунта на 100 процента, и чак тогава рекламите ти се виждат.като направиш 10 евро, ти задържат плащането, за да можеш да докажеш че си ти, като ти изпратят код по пощата, който се бави до 1 месец.

Ок, ясно! А т.к има варянт да продам сайта мога ли да се откажа от адсенс-а. В смисъл разбирам, че за момента докато не получа кода, профила ми не е активен. Мога ли да не го активирам или трябва да откажа активацията със писмо?

Профилът ти е "активен". Логваш се, взимаш си кода, слагаш го на сайта. По-активен от това няма да стане.

След като направиш 10 евро ще ти пратят картичка по пощата с код. След като въведеш кода акаунта ти няма да стане по-активен. Просто ще бъде възможно да ти платят.

Нищо не си длъжен да правиш. Ако не ти се занимава - просто забравяш (но не си забравяй логина и паролата - може да ти потрябва). Някой ден може да си промениш решението и да сложиш рекламите в сайта.

От: От: Google AdSense разгледа молбата Ви---- Сега накъде?

Профилът ти е "активен". Логваш се, взимаш си кода, слагаш го на сайта. По-активен от това няма да стане.

След като направиш 10 евро ще ти пратят картичка по пощата с код.

Нищо не си длъжен да правиш. Ако не ти се занимава - просто забравяш (но не си забравяй логина и паролата - може да ти потрябва). Някой ден може да си промениш решението и да сложиш рекламите в сайта.

Благодаря!

Горе