Blinky
Owner
Говори се, че на седми този месец в Гранд Хотел София ще стартира представянето на Google Street View. Събитието ще е сред подбрана аудитория, като ще са поканени и медии, за да го отразят и да споделят с читателите си видяното там. Кметът на София, г-жа Йорданка Фандъкова, ще присъства също на откриването.
Ще ми бъде много приятно, ако някой ще ходи, за да разкаже с няколко думи какво се е случило. Това, ако ме се лъжа, ще е второто такова представяне на някой от продуктите на Google. Миналата година бяхме свидетели на Google engage, което не насочено към рекламните агенции, промотирайки новата платформа даваща възможност за управление на клиентски акаунти в Google AdWords.
Ако някой има инфо, да сподели. Мерси предварително.
Ще ми бъде много приятно, ако някой ще ходи, за да разкаже с няколко думи какво се е случило. Това, ако ме се лъжа, ще е второто такова представяне на някой от продуктите на Google. Миналата година бяхме свидетели на Google engage, което не насочено към рекламните агенции, промотирайки новата платформа даваща възможност за управление на клиентски акаунти в Google AdWords.
Ако някой има инфо, да сподели. Мерси предварително.