patco New Member 24 Ноември 2007 #1 Освен тези два бота , кои други биха могли да индексират странциата ми :roll:
patco New Member 24 Ноември 2007 #3 MsGeR каза: Yandex Увеличете... Името му нещо от рода на Yandex Bot ли е . Извинявай просто не съм запознат :roll: . И ако може да обясниш бих бил много благодарен 8)
MsGeR каза: Yandex Увеличете... Името му нещо от рода на Yandex Bot ли е . Извинявай просто не съм запознат :roll: . И ако може да обясниш бих бил много благодарен 8)
K kanadeca Member 24 Ноември 2007 #4 Изтегли си phpBB3, там в настройките са показани много ботове както и техните ip-та (за ip-тата не съм сигурен).
Изтегли си phpBB3, там в настройките са показани много ботове както и техните ip-та (за ip-тата не съм сигурен).
patco New Member 24 Ноември 2007 #5 ще може ли да дадеш линк че отсякъде дърпам различни ра'оти . мерси
B BigBoss New Member 25 Ноември 2007 #6 MSN Robot Alexa Entireweb Websense Tamu Crawler libWWW Gigablast Majestic
patco New Member 25 Ноември 2007 #8 kanadeca каза: Ето линк! Дърпаш phpBB3. Увеличете... аха и сега тези работи сички в форума . а това какво по-точно ще промени :roll:
kanadeca каза: Ето линк! Дърпаш phpBB3. Увеличете... аха и сега тези работи сички в форума . а това какво по-точно ще промени :roll:
K kanadeca Member 25 Ноември 2007 #9 Нали питаш кои ботове могат да индексират страницата ти? Ами в phpbb-то има много показани!
patco New Member 25 Ноември 2007 #10 ок братле много благодаря въпреки че аз съм съвсем почти начинаещ и все едно са ми на китайски нещата .Тенк ю
ок братле много благодаря въпреки че аз съм съвсем почти начинаещ и все едно са ми на китайски нещата .Тенк ю