тъкмо тия дни се чудех дали да взимам c10 пък се оказа , че те го спрели от производство.... все пак може да се намери в мобиле , даже в гаранция до 2017.
дачия си вземи
по-удачния вариант
всъщност реших да не се изхвърлям с парите и ще си взема тойтоа ярис преди 2005 за около 5 к. с регистрация и газов инжекцион ще стъпи около 7к
всъщност реших да не се изхвърлям с парите и ще си взема тойтоа ярис преди 2005 за около 5 к. с регистрация и газов инжекцион ще стъпи около 7к
имам, 2004г., червен, 4 врати, 1.0л бензин с климатик
Пичове, що си разбутвате хубавите коли с газ? Ако ви е толкова скъпо, возете се на метрото.
Двойна разлика в парите на 100 км... чак толкова не съм богат.
Да си сложиш газово, е все едно да си сложиш стилна бомба с малък тротилов еквивалент.
Иначе не виждам нищо ненормално на GW, че е с WP.
Изправна газова бутилка е невъзможно да гръмне.
Работил си в сервиз ама друг път. Вие и в Дядо Коледа вярвате сигурно.И все пак да не забравяме, че когато са създавали автомобила, не са обмисляли варианта, че някой си от България, ще иска да минава на по-тънко и ще слага газова уредба.. може за момента да ти е по-евтино, но според мен след време като започнеш да сменяш всичко ще ти излезе доста по-скъпо. Все пак газовата уредба е калпав адон към автомобила. Работил съм в сервиз и съм виждал доста ужасяващи работи, но все пак това е мое мнение
Работил си в сервиз ама друг път. Вие и в Дядо Коледа вярвате сигурно.