Grok вече е безплатен

contra

Well-Known Member
AI-то на Мъск е безплатно от днес: https://x.com/i/grok
Не е брутално цензурирано като ChatGPT.
Генерира и картинки.

ПП: сложете си лепенка на уебкамерата. Една от най-популярните му функции е да прави картинка на профила ви в x.com, като обикновено я базира на аватара и каквото там сте поствали. Обаче ми извади нещо което твърде много прилича на мене, барабар с някои актуални особености като степен на брадясване и дължина на косата. Откъде другаде може да ги види тея работи не мога да си представя. Мамицата им.

Последно редактирано:
image.png

Кефи ме как прави "скрита" реклама на Тесла, поставяйки нещо като "ел. зарядно" отзаде :D

Това е хубава новина - Браво на Мъск за пореден път!

Същата задача към Чата:

image.png
Българските носии ги уцелва, за разлика от Stable DIffusion примерно дето изобщо нема идея от модата по нашите земи. С малко кандърдисване прави и хайдути:

5af37616-b4c6-480d-9976-5352c7b54e7a.jpeg 97e0224b-1386-4b09-b47f-678a173f3e8f.jpeg

Тоя втория по-прилича на грък обаче :D

Българските носии ги уцелва, за разлика от Stable DIffusion примерно дето изобщо нема идея от модата по нашите земи. С малко кандърдисване прави и хайдути:

Аз по-скоро сравнявам зададеното "realistic photo", това на чата е далеч от реалистик :)

ПП: сложете си лепенка на уебкамерата. Една от най-популярните му функции е да прави картинка на профила ви в x.com, като обикновено я базира на аватара и каквото там сте поствали. Обаче ми извади нещо което твърде много прилича на мене, барабар с не чак толкова често срещания цвят на очите плюс нетипично дългата коса в конкретния момент + степента на брадясване. Откъде другаде може да ги види тея работи не мога да си представя. Мамицата им.

1734632758793.png

Тука мое да видиш кой та е зяпал през шпионката

Затова си харесвам тинкпадовете с физическото спиране на камерата. Стои в 99.99% от времето затворена и нека да се опитват да гледат :)

Виж файлът 33895

Тука мое да видиш кой та е зяпал през шпионката
Браузъра беше в списъка с разрешените - заради разни Зуум сесии съм ги разрешил предполагам. Ама то ужким лампичката на камерата светва като заработи..

Аз по-скоро сравнявам зададеното "realistic photo", това на чата е далеч от реалистик :)
Сигурно това е най-бързата и сиромашка версия на Flux AI щом са пуснали генерацията безплатно. За премиум юзърите може и да са по-добре нещата.

Горе