GWT: Increase in not followed pages проблем?

uni-web

Well-Known Member
Здравейте,

Колеги напоследък в GWT, на по-големите ми сайтове постоянно ми дава предупреждения за Increase in not followed pages.

Когато си проверя адресите си работят няма проблем всичко си е точно, а вчера единия сайт направо го резна тотално от към трафик (не знам дали е зареди това).
Някой заблъсквал ли се е с подобен проблем и знае ли нещо повече по въпроса?

Благодаря предварително.

От: GWT: Increase in not followed pages проблем?

И при мен същото, през месец. Нямам идея защо.
Интересното е, че на единият сайт сега пък се е сетило да търси страници, които ги няма от 2 години и уж се бяхме разбрали по въпроса ама...Моето мнение е, че УМТ става все по-зле и все по-неадекватен. Преди месец ми изчезнаха всички линкове отчетени към сайта, поседя така 10-тина дни и после си се върнаха. Бе тъпа работа.

Аз липсващите ги направих, да ги редиректва към хоума за да не ми ги отчита въобще, обаче тези си нямам на идея защо ги дава и то за съществуващи реални страници.

И при мен същото, през месец. Нямам идея защо.
Интересното е, че на единият сайт сега пък се е сетило да търси страници, които ги няма от 2 години и уж се бяхме разбрали по въпроса ама...Моето мнение е, че УМТ става все по-зле и все по-неадекватен. Преди месец ми изчезнаха всички линкове отчетени към сайта, поседя така 10-тина дни и после си се върнаха. Бе тъпа работа.

Уни не се шашкай, май при всички е така. И аз ей ся погледнах и при мен така... изровил е някви страници дето още преди 4-5 месеца ги няма и изрично съм му казал, ама не слуша. :)

Горе