Ophelis
Member
От: Help - мнения и препоръки как да се направи портфолио сайт
Благодаря ти!
По ред - ще вдигна буквите.
Хостинга - чакам некой лев да падне, че съм го взел тоя преди 3-4 месеца и ми е тъпо, да го плащам пак за 1 година. Но принципно, мисля до 2 месеца макс да го сменя.
Това за картата е идейно, може да направя, да. Иначе - аз не съм дал точен адрес и не планирам гости, поне на този етап. Нямам офис, сещаш се... Фрилансър...
Сайта е по скоро с идеята за ползване за портфолио, а не за привличане на клиенти - в смисъл, мислех по скоро да предалагам услугите си лично и на други места, като давам за референция сайта за портфолио, защото е по-професионално да имаш собствен сайт за портфолио. Поне така мисля... Ако пък вземе да се развие и да има някъв трафик (нямам идея от къде ще дойде, щото нямам намерение да плащам на Гошо) - е тогава ще му мисля за реклама.
Можеш ли да ми дадеш някви примери за ландинг пейдж? Фронта не е ли добре?
Благодаря за пожеланието!
Здравей,
сайта ми харесва (както и някои от работите ти), но ти питаш за конкретни съвети:
1. Буквите трябва да са ти по-големи - направи го по-лесен за четене тоя сайт.
2. Смени хостинга (вече са го казали) - например при ортака на Блинки - Кулайса - искрено препоръчвам техния хостинг, както и много съфорумци.
3. Ти си дизайнер - направи си най-яката нарисувана карта за адреса, махни на Гугъл картата - знам, че за СЕО уж е добре, но си дизайнер, нарисувай я. Не че знам за какво ти е адреса. Планираш ли някой да идва при теб?
4. Как ще привличаш клиенти - ако с реклама в интернет (то не знам може ли без нея), на коя страница ще идват клиентите? Направи си един готин лендинг пейдж.
Успехи от мен!
Благодаря ти!
По ред - ще вдигна буквите.
Хостинга - чакам некой лев да падне, че съм го взел тоя преди 3-4 месеца и ми е тъпо, да го плащам пак за 1 година. Но принципно, мисля до 2 месеца макс да го сменя.
Това за картата е идейно, може да направя, да. Иначе - аз не съм дал точен адрес и не планирам гости, поне на този етап. Нямам офис, сещаш се... Фрилансър...
Сайта е по скоро с идеята за ползване за портфолио, а не за привличане на клиенти - в смисъл, мислех по скоро да предалагам услугите си лично и на други места, като давам за референция сайта за портфолио, защото е по-професионално да имаш собствен сайт за портфолио. Поне така мисля... Ако пък вземе да се развие и да има някъв трафик (нямам идея от къде ще дойде, щото нямам намерение да плащам на Гошо) - е тогава ще му мисля за реклама.
Можеш ли да ми дадеш някви примери за ландинг пейдж? Фронта не е ли добре?
Благодаря за пожеланието!