fifi
Well-Known Member
НИКОГА, НИКОГА, ама НИКОГА не ползвайте хостинга на Hostsean!!!! Аз да бях направила един сайт за хостинг на един компютър с уиндоус 98 и карта с памет от 512 мб, която да ползвам за хард диск, сигурно по-щеше да бачка! Ползвам им споделения хостинг от почти половин година. И не съм доволна, ама изобщо! 3-4 пъти ми спираха сайта, щото били имали проблем с някакви сървъри. На три месеца си плащам хостинга и всеки път им пиша по няколко имейла и отварям билети, в които пак им пиша, оставям офлайн съобщения и т.н., докато те решат да ми отговорят и после ми се моткат по два дена, докато се разберем с кво съм платила, че да отбележат! Големи са МЪРЛЯЦИ! Извинявам се за грубите думи, но съм бясна. За пореден път ми спряха сайта (Бог знае за какво тоя път) и още чакам отговор, който едва ли ще получа. Веднъж пак заради тяхната профилактика и за пореден път развалени сървари или не знам си кво, сайтът ми не се отваряше близо 2-3 дена, поради което загубих доста трафик. А пишеше, че проблемът ще е решен за 24 часа. Много се вбесих, ама айде. Изчаках 2-3 дена ама няма. Пратих им имейл, че ако сайта ми не е налице до вечерта, ще пиша навсякъде из интернет какви лъжци и измамници са и за няма и два часа го пуснаха. Или беше съвпадение или не знам... Обаче днеска преляха чашата с поредното си немърливо отношение не знам дали само към моя сайт или и към други.
Не ви съветвам, направо ви моля и то приятелски - не допускайте моята грешка! Не се връзвайте на тия ******, че ще съжалявате. Иначе са първи кокони в отговорите като ги питаш преди да купиш някоя тяхна услуга. И за какво са си поставили тоя чат в сайта не знам, при положение, че вечно са офлайн!
До последно си мислех още малко, че ще ги потърпя, но край вече. Писна ми от тях! Само да ми доизтече хостинга, който съм платила и ДОВИЖДАНЕ! :twisted:
Не ви съветвам, направо ви моля и то приятелски - не допускайте моята грешка! Не се връзвайте на тия ******, че ще съжалявате. Иначе са първи кокони в отговорите като ги питаш преди да купиш някоя тяхна услуга. И за какво са си поставили тоя чат в сайта не знам, при положение, че вечно са офлайн!
До последно си мислех още малко, че ще ги потърпя, но край вече. Писна ми от тях! Само да ми доизтече хостинга, който съм платила и ДОВИЖДАНЕ! :twisted:
Последно редактирано: