HTTP 406 Not Acceptable при опит да отворя предприемач с IE 8

N1ck

Active Member
Дава ми грешка HTTP 406 Not Acceptable при опит да отворя предприемач с IE 8.

FF работи ОК.

This error (HTTP 406 Not Acceptable) means that Internet Explorer was able to receive information from the website you visited, but the information was not in a format that Internet Explorer can display.
For more information about HTTP errors, see Help.

Някой знае ли какъв е проблема и как се решава?

От: HTTP 406 Not Acceptable

Аз имах такъв проблем с едно мое форумче и така и неможах да го оправя. Изрових целия интернет - никой незнае.
Просто ИЕто решава, че няма да ти отвори сайта и това е - всичко друго си е наред със сайта и по другите браузъри работи.

Решението е блок на всички версии на ИЕ по всички сайтове :)

Даже адски се издразних, защото ИЕто разправя на хората, че моя сайт не бил наред и затова не го отварял. Та взех, че турих един .htaccess като види ИЕ, да казва че ТО е бъгаво и затова не им се отваря сайта :)

Re: HTTP 406 Not Acceptable

хъм на предния пр ъпдейт преди няколко седмици го чеквах с ие 8 всичко беше ок ...

имам едно легално xp с ие 8.0.6001.18702 в момента последна версия няма други ъпдейти и си се отваря ОК проверка преди 2 минути...

може да си някоя междина версия ие която да е бъгава то на кажи речи почти всяка седмица тегли някакви ъпдейти за ие

или нещо да си слагал или да си човърка по настроиките ?

Последно редактирано от модератор:
От: HTTP 406 Not Acceptable при опит да отворя предприемач с IE 8

В момонета гледам форума с IE8 без проблем. Грешката се появява и изчезва сама. Всичко ми е легално и ъпдейтнато. Най мразя нещо като се оправи само - не го знаеш кога ще се прецака пак.

MS са известни с това че си оставят ръцете тук там :) и аз незнам защо го е направило този номер не е пипано нищо по форума от вчера

иначе предположих че е от ъпдеитите защото има много хора дори и с легални уиндоуси не ъпдеитват че след няко ъпдейти почва да бози и се чудиш от къде ти е дошло :)

Горе