danko6
Well-Known Member
какво стявя със http://www.blackhatworld.com/ днес цял ден не мога да вляза във форума при вас как е
There are various reports now, that blackhatworld.com is installing spyware / adware on people's computers, apparently they force the download links onto users and stuff affiliate cookies. This was recieved from yet another upset blackhatworld.com or blackhat world ( BHW user ). WARNING ! You may risk of having your computer controlled for the purposes of spamming sites and infected via some trojan code that they put together over there.
Тоя нещо голям антифен на Harro и bhw, само за това си пише в блога и постовете му са от 2008. Най-смешното е че Harro правил фалшиви акаунти за да увеличи бройката на мембърите в bhw ....:lol:На моят въпрос никой не отговори. Да не е тайна, майна? :mrgreen:
Да използвам и аз темата. Имам подобен проблем с DP форума. Преди си бях регнал акаунт там и всичко си беше точно. Известен период от време не посещавах форума и сега не си помня паролата/мейла. Регнах нов акаунт, но постовете не ми се отчитат. Това защита срещу мултиакк. ли?Да не отварям нова тема ще пиша тук.(дано само да не получа червена репа, че пиша в стари теми. )
Преди 2 дена се опитах да се регистрирам в споменатия форум, всичко точно само, че не получих Activation e-mail.
Логвам се нормално но не мога да чета и пиша. Да опитам с нов акаунт или да изчакам ?
пс. пощата ми е в gmail.com
опитай да получиш забравена парола, не бързай да регистрираш нов акаунт щото ония банват за мултиакаунтинг без да му мислят особено
ПП тва с червената ряпа камъни в моята градина ли е? Да знам, ако е у мойта да ходя да си ги обирам?
Не знам за коя градина е, имаше подобна тема някои се беше оплакал но не съм се вглеждал за кои е ставало на въпрос
Иначе опитах и със забравена парола и пак нищо.
ПП тва с червената ряпа камъни в моята градина ли е? Да знам, ако е у мойта да ходя да си ги обирам?