Току-що им падна сървъра... icn.bg не се отваря, нито my.icn.bg.
Преди няколко години бях при тях и ми извъртяха много кофти номер...сега с промоция или без - не се връщам!
//Да обясня за какъв номер ставаше на въпрос:
Имах сайт, хостнат при тях от няколко месеца на споделен хостинг. Сайта започна край коледните/новогодишни празници да прави по над 500-600посещения дневно. Така бе две седмици, а през следващите 2 отидох на почивка (празници все пак). Върнах се и се оказа, че сайта ми е бил близо седмица офлайн - без да ми бъде пратен мейл предварително, просто са го спрели. Причината: товарел им сървъра. След дълги уговорки с поддръжката - ми пуснаха сайта и осигуриха достъп до фтп-то. Оптимизирах кода и натоварването (по техни думи спадна с над 30%). След 2 дни - пак ми спряха сайта, но не пожелаха да ми дадат достъп до фтп-то. Условието да ми дадат достъп до файловете бе - да си платя за по-висок план. Добре че имах бекъп от преди 2-3 дни и направо си преместих сайта на друг хостинг (така сайта бе офлайн за още 1-2 дни).
Резултата бе плачевен: от над 500-600посетителя дневно - паднаха на 100-150. Адсенс приходите от 5-6$ дневно паднаха на 0.х или до 1$.